Pigmentvlekken

Pigmentvlekken

Kies uit volgende behandelingen:

Hyperpigmentatie wordt veroorzaakt doordat melanine in bepaalde gebieden overmatig geproduceerd wordt. Je krijgt dan op verschillende plaatsen donkere vlekken op je huid. Die noemen we pigmentvlekken. De oorzaken van hyperpigmentatie kunnen worden verdeeld in drie categorieën:

• Hormonaal: een verhoogd oestrogeenniveau kan leiden tot melasma, ook wel ‘zwangerschapsmasker’ genoemd. Melasma is een pigmentstoornis waarbij in het gezicht grillige bruine vlekken ontstaan.

• Ontstekingsremmend: als een puistje of wondje is genezen kan post-inflammatoire hyperpigmentatie (PIH) optreden

• Door de zon: dit soort hyperpigmentatie is het gevolg van beschadiging door de zon. Deze vorm van hyperpigmentatie noemen we ook wel ‘ouderdomsvlekken’, al heeft leeftijd niets te maken met de aandoening.

Pigmentvlekken

Overzicht

De Behandeling

Pigmentvlekken in het gezicht kunnen erg opvallend zijn en je onzeker maken. Bij Sibella kunnen we pigmentatie doelgericht behandelen.

Met onze gepersonaliseerde huidtrajecten gaan we samen aan de slag om jouw huid terug in topconditie te krijgen. 

Behandelingen die we veel toepassen bij pigmentvlekken en hyperpigmentatie zijn peelings, cosmelan, hydrafacial & medische microneedling. 

WAT IS HET RESULTAAT?

Van slechts één behandeling kan je geen resultaten verwachten. Enkel een zachte oplichting en glow van de huid kan je merken.

Voor pigmentatie te verlichten tot volledig te verwijderen is een huidtraject aangewezen. Afhankelijk van het type en de diepte van pigment kunnen we enkele maanden tot een jaar bezig zijn om het gewenste resultaat te krijgen. Wat voor jou van toepassing is bespreken we tijdens onze intake. 

Hou er rekening mee dat je altijd heel gevoelig gaat blijven aan pigmentatie. Om de resultaten te behouden gaat dagelijks gebruik van een hoge zonbescherming nodig zijn, alsook het onderhouden van de huid met pigment onderdrukkende crèmes en oplichtende onderhoudsbehandelingen. 

Huidtraject

Bij Sibella ontwikkelde wij unieke gepersonaliseerde huidtrajecten om huidklachten te kunnen verbeteren. Het is jammer genoeg nooit het geval dat met slechts 1 behandeling een huid blijvende resultaten krijgt. Een intensief behandeltraject in combinatie met de juiste thuisverzorging en een uitgebreide begeleiding zijn de ingrediënten voor prachtige resultaten en zichtbare verbetering. 

Je kan kiezen uit een basic traject bestaande uit een uitgebreide huidscan met intake, 6 gepersonaliseerde behandelingen, evaluatiemomenten en een verzorgingsset van 5 thuisproducten aan 10% korting. 

Daarnaast hebben we ook het deluxe traject bestaande uit een uitgebreide huidscan met intake, 10 gepersonaliseerde behandelingen, evaluatiemomenten en een verzorgingsset van 8 thuisproducten met 20% korting.  

Na de trajecten houden wij een uitgebreide bespreking en geven we adviezen naar onderhoudsbehandelingen & thuisverzorging. 

MAAK NU EEN AFSPRAAK VOOR DE BEHANDELING VAN JE pigmentatie

Wil je af van je pigmentatie? Bij Sibella kunnen we je huid effectief behandelen. Na een grondige huidanalyse bespreken we het mogelijke behandeltraject of kan je kiezen voor onderhoudsbehandelingen. Maak eenvoudig online je afspraak.