fbpx
Pigmentvlekken

Pigmentvlekken

Kies uit volgende behandelingen:

Pigmentvlekken, iedereen kent ze wel. We delen de pigmentvlekken op in 2 types. We hebben de zonnevlekjes of ook wel ouderdomsvlekken genoemd en hormonaal pigment (zwangerschapsmasker/melasma). Beide types van pigment zijn te behandelen, maar wel door een heel ander type behandeling.

Zonnevlekjes/Ouderdomsvlekjes zijn de kleine ronde bruine plekjes de voorkomen in het gelaat, handen en lichaam. Deze vlekjes zijn eenvoudig te verwijderen met de pigmentlaser.

Hormonaal pigment is groter en grilliger van vorm. Je ziet het vaak in het gelaat op de wangen, bovenlip of voorhoofd. Het pigment is moeilijker te behandelen dan de gekende zonnevlekjes. Wij adviseren om te starten met de level 2 & 3 peeling om de huid voor te bereiden op de cosmelan behandeling. Om hormonaal pigment goed te behandelen adviseren we om te starten met een meet & treat behandeling.

Pigmentvlekken

Overzicht

Pigmentlaser

Wanneer u pigmentvlekken wilt laten verwijderen kan een laser behandeling uitkomst bieden. Let wel op dat een laser enkel kleine bruine vlekjes kan weghalen. Wanneer je te maken hebt met melasma (hormonaal pigment) kan een laser geen uitkomst bieden. 

Wanneer je de vlekjes wil laten verwijderen mag de huid niet gebruind zijn. Ook mag de behandelde zone niet worden blootgesteld aan de zon. 

Over het algemeen zijn 2 – 3 behandelingen voldoende om het pigment te verwijderen.

Na de laserbehandeling kan de huid opzwellen en wat branderig aanvoelen. Dit verdwijnt binnen 1 tot 2 dagen. Het pigment gaat wat donkerder kleuren. Na een aantal dagen gaat de opperhuid afschilferen en de kleur normaliseren.

Voor de behandeling kom je best eerst langs voor een intake gesprek. Zo ben je zeker dat de behandeling geschikt is voor jou. 

Peeling Level 2 & 3

Met Level 2 & 3 peeling kunnen we de huid voorbereiden op een cosmelan behandeling. De peelings kunnen aanwezig pigment al wat gaan oplichten. Idealiter doe je 4 behandelingen voor je overschakelt op de cosmelan behandeling.  Peelings zijn steeds aan te raden in een kuurverzorging van 4 tot 6 behandelingen Deze bestaan in verschillende sterktes: level 1, level 2, level 3.

Start steeds met een level 1 peeling wanneer je nog niet eerder een peeling hebt laten uitvoeren. Na de eerste behandeling kunnen wij dan adviseren of je kan opbouwen in peeling.

Na een peeling kan er vervelling en droogte van de huid optreden. 

Een goede thuisverzorging is aangewezen. 

Cosmelan

Voor de behandeling van pigment met hormonale oorzaak doen wij beroep op onze Cosmelan behandeling. Dit is een intensieve behandeling waarbij wij het pigment aanzienlijk kunnen verminderen tot volledig verwijderen. De cosmelan kuur bestaat uit 3 behandelingen in onze praktijk en 3 producten voor thuisgebruik.

Gebruik de slider in het midden van de afbeelding (het knopje met de twee pijltjes < >) om de voor en na foto te bekijken.

Gebruik de slider in het midden van de afbeelding (het knopje met de twee pijltjes < >) om de voor en na foto te bekijken.

Laser Ontharing

MEGA PAKKET KORTING

Pakket 1

Oksels + Bikini groot

€100

Pakket 2

Oksels + Bikini Groot + Onderbenen

€200

Pakket 3

Oksels + Bikini Groot + Volledige benen + Volledige armen

€400

Boek je eerste afspraak tussen 1 januari 2020 en 31 januari 2020 en geniet van deze prijzen voor de volledige behandelduur

*Behandelingen elke 6 – 8 weken

Gelukkig nieuwjaar 2020!

Vanwege het hele team bij SIbella wensen we je een gelukkig nieuwjaar!