Rimpels

Rimpels

Kies uit volgende behandelingen:

Rimpeltjes & huidverslapping zijn gevolgen van het natuurlijke verouderingsproces van de huid.  Doordat je minder vetweefsel, collageen en elastine aanmaakt als je ouder wordt en doordat de onderliggende botstructuur inkrimpt, verslappen die bindweefselbandjes en daarmee ook de huid. Hierdoor kunnen ook rimpels ontstaan. Rimpels in de gezichtshuid worden door zowel erfelijke inwendige, als uitwendige omgevingsfactoren veroorzaakt.

 

Rimpels

Overzicht

DE BEHANDELING

Rimpels en een verslapte huid geven je vaak een oudere en vermoeide uitstraling. Dit kan zowel voorkomen bij een oudere huid, maar ook jonge huidjes hebben hier soms al last van. Bij Sibella kunnen we huidverslapping en rimpels doelgericht aanpakken.

Tijdens een eerste intake met huidscan bespreken we de mogelijkheden en stellen we een persoonlijk schema op. 

Behandelingen die we veel toepassen bij een verslapte huid of rimpels zijn peeling, hydrafacial, medische microneedling, thavma & chronos boosters & radiofrequentietherapie, …

Wat is het resultaat?

We hebben altijd het doel jouw natuurlijke schoonheid naar boven te halen en je huid weer gladder, strakker en egaler te maken voor een frisse en jonge uitstraling.

Bij Sibella voeren we geen injecties uit. Wil je een specifiek rimpeltje snel weg hebben, dan is botox of filters voor jou een oplossing. 

Wil je het beste in jouw huid naar boven halen en je eigen collageenproductie een boost geven, dan bieden wij de oplossing. 

Wij zorgen voor een gezonde, egale & stralende huid op lange termijn waarbij we de zwaartekracht zo min mogelijk laten inspelen. 

Huidtraject

Bij Sibella ontwikkelde wij unieke gepersonaliseerde huidtrajecten om huidklachten te kunnen verbeteren. Het is jammer genoeg nooit het geval dat met slechts 1 behandeling een huid blijvende resultaten krijgt. Een intensief behandeltraject in combinatie met de juiste thuisverzorging en een uitgebreide begeleiding zijn de ingrediënten voor prachtige resultaten en zichtbare verbetering. 

Je kan kiezen uit een basic traject bestaande uit een uitgebreide huidscan met intake, 6 gepersonaliseerde behandelingen, evaluatiemomenten en een verzorgingsset van 5 thuisproducten aan 10% korting. 

Daarnaast hebben we ook het deluxe traject bestaande uit een uitgebreide huidscan met intake, 10 gepersonaliseerde behandelingen, evaluatiemomenten en een verzorgingsset van 8 thuisproducten met 20% korting.  

Na de trajecten houden wij een uitgebreide bespreking en geven we adviezen naar onderhoudsbehandelingen & thuisverzorging. 

MAAK NU EEN AFSPRAAK VOOR DE BEHANDELING VAN rimpels & huidverslapping

Wil je af van je droge huid? Bij Sibella kunnen we je huid effectief behandelen. Na een grondige huidanalyse bespreken we het mogelijke behandeltraject of kan je kiezen voor onderhoudsbehandelingen. Maak eenvoudig online je afspraak. 

voor chronos 4 na chronos 4
voor chronos 2 na chronos 2
voor chronos 1 na chronos 1

Gebruik de slider in het midden van de afbeelding (het knopje met de twee pijltjes < >) om de voor en na foto te bekijken.