Rimpeltjes… Iedereen wil wel zonder. Overmatige blootstelling aan de zon, genen en leeftijd zijn zijn verantwoordelijk voor het ontstaan. 

Een goede verzorging vanaf 25 jarige leeftijd en een goede zonbescherming zijn de beste manier om rimpeltjes te voorkomen. Maar ook wanneer de lijntjes zich reeds aftekenen hebben wij aangepaste verzorgingen. 

Onze Rimpel verzorgingen zijn geschikt om reeds aanwezige rimpeltjes te verbeteren. Een combinatie van een goede thuisverzorging en behandelingen in ons instituut kunnen de rimpeltjes sterk verbeteren. 

Geduld en toewijding zijn de belangrijkste kenmerken om deze huid in topconditie te krijgen. Zonder rimpels door het leven gaat niet bestaan, maar een mooie verzorgde huid kunnen wij je zeker garanderen. 

Een advies op maat? Kom even langs voor een Meet & Treat Behandeling

 

Rimpels

Overzicht

Thavma Skin Booster

De Thavma ofwel ‘miracle’ tharapie is de alternatieve behandeling voor de befaamde botox injecties.

Het “effectox” – peptidencomplex is erop gericht de spiercontracties in het gelaat gevoelig te verminderen.

Al na 1 behandeling ziet u het ongelooflijk effect van dit botox-like fenomeen.

Biedt bescherming tegen de belangrijkste types van huidveroudering ( chrono en foto-aging).

Doelgroep: preventief anti-aging, vanaf 25jaar – 50 jaar

Chronos Skin Booster

De Chronos skin booster is een waardig alternatief op invasieve  fillers en mesotherapieën.

Deze meest geavanceerde anti-age behandelingskit bestaat uit  “de innovatieve 4D technologie” die het verouderingsproces sterk vertraagt.

Biedt bescherming tegen de belangrijkste types van huidveroudering ( chrono en foto-aging).

Rimpeltjes verminderen zichtbaar al vanaf de eerste behandeling.

Doelgroep: preventief anti-aging, van 35-50 jaar, bij zichtbare rimpels

Apocalypsis deep peel

De Apocalypsis peeling is onze sterkste peeling die fantastische resultaten met zich meebrengt.

Heb je last van een verdikte huid of rokershuid met rimpels? Dan start je best met de Apocalypsis peeling. Deze behandeling doe je maximaal 1x per jaar. 

Na deze peeling mag je je huid 5 dagen niet vochtig maken. Hou hier dus rekening mee bij het inplannen van je afspraak. De peeling brengt afschilfering en roodheid met zich mee.

Premium Hydrafacial

HydraFacial® is een non-invasieve behandeling die bestaat uit 3 verschillende stappen om je huid te verbeteren en gezond te houden. Het is een combinatie van hydradermabrasie, een fruitzuurpeeling, uitzuiveren van de poriën en het insluizen van voedingsstoffen voor de huid. Na de behandeling ontdek je in ons afvalbakje de dode huidcellen en zwarte puntjes die we mee verwijderd hebben. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes. Een instant glow verzekerd.

De premium hydrafacial is de ideale 40+ behandeling. De signature hydrafacial vullen we aan met lymfedrainage, bindweefselmassage, een booster om lijntjes te verminderen en een masker in combinatie met rood ledlicht.

Vivace - Microneedling + radiofrequentie

Vivace – radiofrequentie + microneedling is dé intensere variant op de klassieke microneedling. 

Het verstevigt de huid, zorgt er voor dat de huid voller wordt en pakt onregelmatigheden aan zoals acne littekens, pigmentatie, grove poriën, kraaienpootjes, fijne lijntjes en rimpels. 

Na de behandeling ziet de huid er meteen frisser uit en krijg je een gezonde glow. Een aantal weken na de behandeling zult u genieten van de uiteindelijke resultaten; een gezondere, vollere en egalere huid. Meestal zijn er 3 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Uiteraard is dit een indicatie en verschilt het advies per persoon.

Na de behandeling is de huid rood. De roodheid gaat na enkele uren verminderen. 

Blijf na de behandeling best 24 uur uit de zon en kom 7 dagen niet onder de zonnebank. 

Genesis + Nutrition

Genesis is een medisch-cosmetisch apparaat dat radiofrequentie en Ionisatie combineert om op een effectieve en pijnloze manier spectaculaire, langdurige resultaten te verkrijgen. En dit al na de eerste behandeling!

Vermindert zichtbaar:

  • Fijne lijntjes
  • Rimpels
  • Huidverslapping
voor thavma 2 na thavma 2
voor thavma 3 na thavma 3
voor thavma 1 na thavma 1

Gebruik de slider in het midden van de afbeelding (het knopje met de twee pijltjes < >) om de voor en na foto te bekijken.

voor chronos 4 na chronos 4
voor chronos 2 na chronos 2
voor chronos 1 na chronos 1

Gebruik de slider in het midden van de afbeelding (het knopje met de twee pijltjes < >) om de voor en na foto te bekijken.

voor hydrafacial 3 na hydrafacial 3
voor hydrafacial 5 na hydrafacial 5
voor hydrafacial na hydrafacial hydrafacial
voor hydrafacial 2 na hydrafacial 2
voor hydrafacial 4 na hydrafacial 4-2

Gebruik de slider in het midden van de afbeelding (het knopje met de twee pijltjes < >) om de voor en na foto te bekijken.

voor genesis na genesis
voor genesis 2 na genesis 2

Gebruik de slider in het midden van de afbeelding (het knopje met de twee pijltjes < >) om de voor en na foto te bekijken.