Met Wimperextensions tover je je wimpers om naar een prachtige lengte en volume. Als wimperspecialiste luisteren wij naar jouw wensen, maar daarnaast bespreken we ook jouw mogelijkheden om je eigen wimpers gezond te houden.

Om jou de wimpers van je dromen te geven bieden we je twee varianten aan:

  • One by one wimperextentions waarbij op elk wimpertje verlengd wordt, en
  • Russian Volume Wimperextentions waarbij elk wimpertje niet enkel verlengd maar ook aangevuld wordt!

One By One

 

Wij gebruiken de wimpers van Lash Extend. Er kan gekozen worden tussen one by one of 2D tot 5D volume wimpers.

Als je jouw wimperextensions mooi wilt houden, dien je deze om de 2-3 weken te laten bijwerken. Onze wimpercyclus duurt gemiddeld 8 weken. Je verliest gemiddeld 3 tot 5 natuurlijke wimpers per dag, wat maakt dat er na 3 weken al heel wat wimperextensions kunnen bijgeplaatst worden. 

Je kan er ook voor opteren om elke 6 weken voor een nieuwe set te komen. Een nieuwe set is steeds het mooiste en blijft ook het langste, doordat alle wimperextensions met verse lijm geplaatst worden. Zijn er dan nog oude wimpertjes aanwezig verwijderen wij deze mee voor we aan de nieuwe set beginnen.

Russian Volume

 

Er is een groot verschil tussen One by One wimperextensions en Russian Volume wimperextensions! Namelijk de hoeveelheid wimpers die geplaatst worden.

Bij de One by One wordt er 1 extension op 1 natuurlijk wimperhaartje geplaatst en bij de Russian Volume 2D/6D worden er tot 6 ultra lichte haartjes op 1 natuurlijk wimperhaartje geplaatst.

Hiermee creëren we het gewenste volume en kunnen we zowel een glamour look als een natuurlijke look creëren. Ideaal voor diegenen die weinig wimpers van zichzelf hebben. De haartjes zijn super zacht en licht waardoor ze heel natuurlijk aanvoelen.

Russian Volume wimperextensions kan dus voor iedereen.